putem doar impreuna!

vineri, 1 ianuarie 2010

franturi din vis!

adevarul e ca fara mine m-as sinucide! multumesc raluca, ma obligi sa gandesc! si nu e un lucru rau! acum incepe perioada de brainstorming personal, o linie s-a tras, concluziile au urmat si acum pentru ca incepe un nou an se fixeaza, logic, obiectivele! multe s-au intamplat, multe se vor intampla...spirala asta non-sexuala a vietii, ciclicitatea activitatii cerebrale si galaxia asta de ganduri, unele mai stralucitoare, altele mai putin...planete aride, planete inghetate, dar si planete pline de verdeata si vietuitoare, unde unele sunt pradatoare si altele pur si simplu mananca frunze si sunt in pamant, in apa, pe pamant, in aer..peste tot! astea-s gandurile...toate se asociaza cu toate si in varful piramidei sta comunicarea prin unde! teapa asta cu telepatia e buna si ea la ceva...a facut din dorinta de comunicare prin unde din noi niste fiinte cu un telefon mobil atasat non stop! don't even get me started on the ring-tones!

a fost o luna lunga, decembrie asta! si nu neaparat pentru cele 31 de zile pe care le are...o luna cu multe cautari, soul-searching! multe intrebari, multe raspunsuri....ce-i drept unele nu la intrebarile puse! griji! framantari! dezamagiri! sticle si pahare! zambete! discutii....hotarari...indurare, mila, acceptiune...impacare...intrebare...metafora asta care e viata mea incarcata de epitete gen constiinta si antit-teze gen clarviziune aduce pe culmi noi, orbitoare, si ma impinge in abisuri adanci si intunecate! cliseic vorbind, parca as fi femeie! nimic nu-mi convine! dar nu sunt..ma bucur si sunt satisfacut de fiecare data! dar nu vreau sa dau impresia gresita despre mine si intentiile mele!

traim, e aproape tot ce conteaza! indiferent de cine canta la televizor sau de vremurile in care ne desfasuram anii tineretii sau de cum asociem subiectul cu predicatul! hai sa profitam de asta! e cel mai de pret lucru pe care-l avem! nu vreau sa fiu pe patul de moarte cu regrete!

in incheiere clasicele urari cu prilejul inceputului de an! consideratie, compasiune, impliniri, minte, suflet, fericire, speranta, sanatate, dragoste si cumpat! la multi ani!



2 comentarii: